Wie zijn wij

Sinds 1994 experimenteren wij met glas en hebben ons veel glastechnieken eigen gemaakt. Gebleken is dat ons hart vooral bij warm glas, fusing-forming-slumping, ligt. Hiervoor hebben we twee glasovens, één van 120x60cm en één van 45x45cm. In de loop van de tijd hebben we allerlei soorten glaskunst objecten gemaakt, groot, klein, vrij werk en werk in opdracht. Een fotoselectie hiervan is te zien onder de tab Showroom.

We gaan nog regelmatig naar cursussen om bij te blijven bij de laatste technieken en mogelijkheden. Die dragen we vervolgens graag over aan onze cursisten en workshop klanten.
Bij ons ben je dan ook aan het goede adres voor beginners- en gevorderden workshops. In ons atelier in Almere vinden wij het geweldig om onze passie voor glas aan je over te dragen. Wij helpen je bij het bedenken, ontwerpen en maken van jouw persoonlijke glaskunstwerk.

Plezier en ongedwongenheid staat bij ons op één. Het gaat erom dat je een gezellige en inspirerende dag hebt en dat je een paar dagen later jouw eigengemaakte glaskunstwerk kunt komen ophalen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking of schrijf je direct in voor de introductie workshop.

Tot ziens in ons atelier.