Groentesoep Almere Buiten

Zet maar alvast in je agenda:
Op zaterdag 3 oktober 2020 staan we met ons glaskunstatelier op het ‘Groentesoep in Buiten’.
In onze kraam zullen we demonstraties geven van glastechnieken, gecombineerd met andere creatieve technieken (mixed media) en kunnen we je vertellen wat er allemaal mogelijk is met glas. We nemen ‘van-alles-en-nog-wat-zelfgemaakt’ mee, ter voorbeeld van wat ook jij zelf kunt maken tijdens een van onze gezellige workshops. Maar de spulletjes zijn natuurlijk ook te koop. Waar we staan dat weten we nog niet, maar dat laten we je weten zodra wij het weten.

2 reacties op “Groentesoep Almere Buiten”

 1. hallo ik wil graag voor een vriendin een workshop boeken als verjaardagscadeau maar wat zijn de data’s dat er gewerkt word of kunnen we zelf intekenen op een datum? En kopen we dus los een workshop met datum nader te bepalen/

  Groetjes ilma berends

 2. Hallo Ilma,

  Inderdaad, je kan bij ons een waardebon voor een workshop kopen en die workshop kan vervolgens op afspraak ingepland worden.

  In principe hebben we elke zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur gereserveerd voor workshops, maar in overleg kan het ook op andere dagen/avonden van de week.
  I.v.m. de 1,5 meter regel kunnen er maximaal 2 personen deelnemen (of 4 indien uit hetzelfde huishouden) en minimum leeftijd is 14 jaar.

  Hartelijke groet,
  Emily

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *